NENNA ZETTERSTRÖM

 
 
nenna zetterstrom
 

Nenna Zetterström heter jag och utgår från den fantastiskt vackra västkusten och Varberg.

En del människor tror fortfarande att mental träning/coaching/hypnos bara är för idrottare. Inget kunde vara mer felaktigt – det är värdefullt för ALLA! Min styrka som coach, mental tränare, hypnoterapeut och ledarskapsutvecklare är att jag hjälper dig att skapa en stark och kraftfull progression med självkänsla och självförtroende! En karta över den du vill vara helt enkelt. Det kan handla om rent privata målsättningar, i arbetslivet eller inom idrotten.

För att du ska få ut mesta möjliga av vårt samarbete använder jag mig av flera verktyg, metoder och modeller som tex hypnos, hypnoterapi, NLP mm. Då har vi alla möjligheter att frilägga, rensa och släppa det som tidigare kanske hindrat dig och så skapar vi den ”framtidskarta” som ska gälla från nu och framåt.

Alla människor är lika olika och därför behöver vi hitta det som fungerar för DIG. Jag är expert på det jag gör och DU är expert på Dig – TILLSAMMANS tar vi fram det koncept som fungerar FÖR DIG.

Min devis är ”med GLÄDJE som DRIVKRAFT” och det är också min ambition i allt mitt arbete. Att hjälpa människor hitta glädjen i det de gör för då är ALLT MÖJLIGT!

Vad jag erbjuder, och hjälper människor med, är ledarskapsutveckling genom kurser, föreläsningar, hypnoterapi och individuella coaching-program, som enkelt och effektivt hjälper människor att uppnå de resultat de vill, både till enskilda och till grupper. Detta genom att lära ut ett strukturerat och flexibelt system om hur hjärnan, våra känslor, närvaro och kommunikation påverkar oss själva och andra. Helt enkelt att

hjälpa människor att ta dem från där de är

till dit de vill komma och har roligt under tiden!

Varmt Välkommen! Vi ses!

Besök gärna www.c-m-c.se för mer information

 

Nenna Zetterström      Creative Mind Communication      0739-05 24 77

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. www.c-m-c.se