PETER DRAGSTEDT  

Kontakta Peter
 
peter dragstedt
 
 

Leg. kiropraktor Peter Dragstedt är född och uppvuxen i Rolfstorp och har arbetat i Varberg sedan 2006. Detta efter att ha slutfört sin 5-åriga Mastersutbildning på Macquarie University, Sydney Australien 2005 och efterföljande AT-tjänstgöring i 1 år för att erhålla legitimation från Socialstyrelsen. Det hela startade i ett garage på Buffelgatan och har nu växt till Varbergs kiropraktik – Huvudklinik på Monarkvägen 1 i Varberg samt en filial i Falkenberg på Smidesgatan 9.

Klinikerna kan erbjuda bl.a. kiropraktik, stötvågsbehandling, massage, medicinsk fotvård, företagshälsovård, NLP/mental träning, 3D funktion/Personlig träning, löpcoach etc.

Vi är alla oberoende behandlare av varandra och driver företag i egen regi.

Under sin studietid i Australien arbetade Peter med såväl Sydney Roosters rugby lag som anrika Sydney Dance Company, detta som massageterapeut. Mellan 2008-2010 arbetade Peter hos Kiropraktor Sven Malmborg i Halmstad, vilken han fortfarande har ett gott samarbete med.

Varbergs kiropraktik har en stark förankring i den lokala idrotten i kommunen, både som sponsor samt vårdgivare (se partners).

Leg. kiropraktor Peter Dragstedt har inget avtal med landstinget, detta innebär att frikort gäller ej. Jag tar för givet att DU som patient är motiverad i att förändra din hälsostatus? Detta sker tyvärr inte gratis, DU måste lägga ner tid och pengar på dig själv, prioritera rätt!

Efter snart 11 år i yrket så har Peter samlat på sig värdefull erfarenhet såväl praktiskt som teoretiskt – Konferenser i Europa, Asien, Australien. Voluntärarbete i norra Thailand, klinikobservationer i olika delar av världen.

Traditionellt uppfattas kiropraktisk behandling ofta som några ”knak” sen ut på 5 minuter, visst kan en behandling ta olika lång tid men hos oss i regel grundligare än så – Många uppfattar det som att vi testar mer än behandlar – Detta för att försöka vara så specifik som möjligt i vår analys.

Peter kan använda sig av traditionell kiropraktik d.v.s Justeringar/manipulation men också mjukare tekniker som NIP, activator, mjukdelsbehandling e.t.c. Om du absolut inte vill att det ”knäcker” så var inte rädd att nämna detta – Det finns många verktyg att använda sig av inom kiropraktik.