STEFAN BERTILSSON

 
 

Jag har sedan flera år ett djupt intresse att hjälpa personer med problem i rörelseapparaten. Började tidigt studera på egen hand och leta upp olika artiklar och dokument om olika behandlingar för problem. Gärna motions & idrottsrelaterade.

2006 bestämde jag mig för att skaffa en professionell yrkesutbildning och gick Massageterapeutiskutbildning vid Axelsons gymnastiska institut i Göteborg. En heltids utbildning under 6 månader. Det gamla intresset för motions & idrottskador fick han här många verktyg till goda behandlingsresultat. Fick direkt efter utbildningen uppdraget som massör för staden Varbergs elitlag: Warbergs IC.

Startade samtidigt mitt egna företag, Stefans Kroppsvård, mottagning på ett gym i centrum. I november 2010 fick jag erbjudande om en behandlingslokal hos Varbergs Kiropraktik som han inte kunde tacka nej till. Detta blev ett stort lyft med ett nära samarbete med kiropraktor Peter Dragstedt.

Jag har idag en stor blandning av patienter, från unga idrottare, via medelålders kontors-, städ- & butikspersonal. Även chaufförer av olika fordon kan nämnas. Det som är gemensamt för all är de kroppsliga problemen i rörelseapparaten de behöver hjälp med.

Vid mina behandlingar använder jag flertalet tekniker. I grunden ligger massagen som sedan kompletteras med triggerpunktbehandling, muskeltöjning/longering, Koppning, samt den underbara Osteopatiska tekniken Strain & Counterstrain som uppvisat riktigt bra resultat. Använder även vid behov Kinesiotejpning. Många behandlingar avslutas sedan med att klienten får övningar med sig hem! Känner du igen dig och tror detta borde vara den kroppsterapeut du söker?

Är det ditt första besök för något problem så rekommenderas att du bokar "nybesök"- 75 min. Sedan avgörs din problemstruktur vilken som är lämpling tidåtgång för fortsatta behandlingar.