MARTIN ISAKSSON

 
*Gäller ej privata sjukförsäkringsärenden
Kontakta Martin
 
martin isaksson
OM MARTIN

Martin Isaksson har jobbat som kiropraktor sedan 2013, hans resa till kiropraktor började i Australien 2009 där han studerade på Murdoch University som ligger i Perth Australiens västkust. Martin stannade kvar i Perth och jobbade som kiropraktor innan han flyttade hem till Sverige igen för att jobba på Varbergs kiropraktik.  

2014 startade Martin Sveriges första idrottskiropraktiska organisation ”Idrottskiropraktik Sverige” IKS. Sedan dess har Martin varit ordförande för denna organisation och leder ofta ett team av kiropraktorer på olika mästerskap i Sverige och utomlands. Martin sitter också med i styrelsen för världskiropraktik inom sport (Federation Internationale de Chiropratique du Sport (FICS)), vilket han har gjort sedan 2016. 

2016 blev Martin uttagen av Internationella Olympiska Kommitteen för att jobba på OS i Rio, under 2 veckors tid tog han hand om världseliten inom många olika idrotter då han arbetade i polykliniken i ”athelets village”. Hans passion för sports kiropraktik och kunskap har även resulterat i att han föreläser världen över inom idrottskiropraktik. Martin har även sedan 2015 varit medicinskt ansvarig för RockTape i Skandinavien, och utbildar instruktörer inom dessa tekniker. 

Ni hittar Martin i både Varbergs och Falkenbergs kliniken.